Vabilo na aktivni vikend na Pokljuki

Posted by on Apr 28, 2015 in Uncategorized
Vabilo na aktivni vikend na Pokljuki
Share Button

V sodelovanju s športnim društvom Ad-venture.si v juniju pripravljam 3-dnevne počitnice na Pokljuki. Če si želite preživeti vikend v dobri družbi, z različnimi športno-rekreativnimi dejavnostmi, pod strokovnim vodstvom, ste odprta duša in zmorete tudi nekaj prilagajanja, ste dobre volje in se radi za ves dan izgubite nekje v naravi, potem vam je naš program pisan na kožo! Poleg športanja pa se boste lahko pustili razvajati v prijetnem družinskem hotelu – Vili Triglav, kjer boste nastanjeni v luksuznih sobah, jedli dobro in domače, se ob večerih sprostili v wellnessu… Poleg mene bosta za skupne dogodivščine in dobro počutje skrbela še Aleksej Dolinšek – trener kolesarstva ter Tadej Valjavec – eden naših najboljših kolesarjev. Skratka, veliko razlogov, da se nam pridružite! Vabljeni tako posamezniki, pari, skupine… Tudi družin z malimi in velikimi otroki se ne branimo!

In kaj se bo dogajalo?

V petek se bomo podali na celodnevni pohod po okoliških vrhovih in dolinah. V soboto bomo okolico raziskovali na gorskih kolesih – lahko pripeljete svoja ali si jih izposodite v vili). V nedeljo pa za zaključek sledi še malo vodnih aktivnosti – SUP izlet (stand up paddling) na enem izmed naših največjih jezer. Vse aktivnosti bomo prilagodili skupini, zato naj vas ne skrbi, da vas bodo ostali čakali ipd. Prosti čas bo, kvaliteten! Vas mika?

Kdaj?

19. – 21. junij 2015

Kaj pa cena?

149 eur/osebo; otroci do 5. leta brezplačno; otroci od 5.-14. leta 30 % popust

Več informacij na priloženem letaku. Za ostale podrobnosti pa sem vam na voljo prek maila info@janabratina.com ali na gsm 040 580 575.

pokljuka-01pokljuka-02