Share Button

Čestitam! Prišli ste do odločitve, da morate in tudi želite nekaj spremeniti na sebi! Čas je, da se začnete bolje počutiti v lastni koži ter okrepiti zdravje. Ker je ta proces dolgotrajen, od vas zahteva veliko dela, motivacije, vztrajnosti in potrpežljivosti. Saj veste – vse dobre stvari zahtevajo svoj čas! Sodelovanje z osebnim trenerjem je izdelano po vaši meri in skuša nevsiljivo in počasi spreminjati vaš način življenja. Preverjeno!

Kako poteka:

Po uvodnem sestanku, na katerem se pogovorimo o vaših željah, pričakovanjih, o trenutnem stanju, opredelimo tudi realne cilje. Nadaljevanje sodelovanja poteka na daljavo. Sledi priprava načrta vadbe in prehranskega načrta, ki se ga vodi s pomočjo spletnega programa Training Peaks in Google Docs in do katerih dostopate s pomočjo uporabniškega imena in gesla. Ti podatki so dostopni samo vam, pregledujete, urejate pa jih lahko prek osebnega računalnika ali pametnega telefona. Stranka prejme gradivo, na podlagi katerega določimo prehranski načrt in v katerem so napotki o njemu primernih živilih ter odmerjanju količin. Sprememb ne uvajamo prehitro, saj je vedno potrebnega nekaj prilagajanja. Na dnevni ravni se od stranke zahteva meritev jutranjega srčnega utripa, beleženje jutranje telesne teže, beleženje prehrane čez dan ter beleženje opravljene vadbe. Mesečno se opravi meritev sestave telesa, in v kolikor je to mogoče, enostavnejši test napredka funkcionalnih sposobnosti. Za lažje spremljanje napredka funkcionalnih sposobnosti je zaželeno, da stranka med vadbo uporablja merilec srčnega utripa z možnostjo prenosa podatkov. Če tega pripomočka nima, začasno uporablja merilec srčnega utripa, ki mu ga priskrbi trener na uvodnem sestanku. Uporabljamo merilec srčnega utripa Garmin Forerunner 15, ki čez ves dan beleži vašo telesno dejavnost. Koliko ste bili aktivni torej ne bo več le približna ocena, ampak precej natančen podatek. Merilec vam šteje opravljene korake – npr. če se predolgo zasedite, vas opozori, da se morate začeti premikati in izpolniti določeno obdobje telesne dejavnosti. Zelo uporaben pripomoček, ki je hkrati tudi prijazen do uporabnika!

86837_01_d

Prvi mesec je vedno uvodni, preizkusni mesec, ko tako stranka in trener dobita občutek, ali sta na pravi poti, ali so pričakovanja enaka in ali je sodelovanje uspešno. Če trener oceni, da je delo enostransko in iz tega razloga ne vodi do pričakovanih rezultatov, lahko predčasno prekine sodelovanje!

 1. PREHRANA 1. mesec …………….. 85 eur
 • 1 teden spremljanja vaše prehrane
 • analiza trenutne prehrane
 • analiza telesne sestave*
 • meritev bazalnega metabolizma*
 • nasveti in priporočila za izboljšanje prehrane
 • primeri jedilnika (izbor živil in groba ocena količin; 5 primerov za posamezen obrok)
 1. PREHRANA v nadaljevanju …………….. 10 eur
 • Spremljanje tedenske prehrane
 1. ANALIZA TELESNE SESTAVE 1x/mesec …………… 10 eur*
 1. PROGRAM VADBE …………………………… 40 eur/mesec
 • mesečni program vadbe (tekaška vadba + vadba za moč)
 • testi napredka
 1. VODENJE IN SPREMLJANJE PROCESA ……………………… 10 eur/mesec
 • komunikacija prek elektronske pošte in spletnega prostora Training Peaks
 • osnovni račun Training Peaks

CENA PAKETA

– prvi mesec (1., 4. in 5. točka) ……………….. 135 eur

– vsak naslednji mesec (2., 3. 4. in 5. točka) ……………. 70 eur/mesec

– 3-mesečno sodelovanje ­……………. 247,50 eur

– 6-mesečno sodelovanje ……………. 412 eur

 

* Lasersko meritev lahko opravite v podjetju VO2 Optima v Ljubljani. Prav tako tam izvajajo meritve bazalnega metabolizma. Opis in cenik je na povezavi: http://vo2optima.si/storitev/zdravje-in-dobro-pocutje/meritve-metabolizma-in-telesne-sestave