Share Button

funkc vadb-01Si tudi ti mnenja, da je zadnji čas, da se spraviš v red? Po vadbi je zagotovljeno odlično počutje!

Namen vadbe je ohranjati ali izboljšati splošno telesno pripravljenost. Vadba je namenjena zdravim odraslim, obema spoloma. Posamezna vadbena enota vključuje vaje za izboljšanje več gibalnih sposobnosti, predvsem moči, koordinacije, vzdržljivosti, ravnotežja, gibljivosti… Na vadbi se uporablja tudi nekaj vadbenih pripomočkov, kot so trx trakovi, elastike, kolebnice, uteži, težke žoge, agilnostna lestev… Sicer pa vadba temelji predvsem na vajah z lastno težo. Zasnovana je v obliki krožne vadbe, vadbe po postajah, poligonih, intervalno, v paru… Tudi na igre in štafete, ki spodbujajo timski duh, ne bomo pozabili. Pridruži se, nikoli ti ne bo dolgčas!

Kaj dobim?

Naučili se bomo osnovnih funkcionalnih gibov in pravilne izvedbe vaj (počepi, izpadni koraki, potiski, potegi, zasuki, opore). Začenjamo z lastno težo in drobnimi pripomočki ter lažjimi bremeni. Postopoma se vključuje več kompleksnih, težjih vaj. Uporabljamo težja bremena. Vaje postajajo bolj dinamične, koordinacijsko zahtevnejše, vključujejo več poskokov in teka. Intervalna metoda je najzahtevnejša, saj pospeši tudi srčni utrip in dihanje. Poskrbljeno je torej za ves sklop gibalnih sposobnosti. Vadeči že po kratkem času poročajo o pozitivnih učinkih vadbe na njihovo počutje in funkcionalne sposobnosti.

Urnik (sezona 2018/2019) POSTOJNA:

– obstoječa skupina/nadaljevalci – ob TORKIH in ČETRTKIH ob 18h do 19h na OŠ MIROSLAVA VILHARJA POSTOJNA
 
– mešana skupina/začetniki – ob TORKIH in ČETRTKIH ob 19.30-h do 20.30h na OŠ ANTONA GLOBOČNIKA (torek) in v starem GASILSKEM DOMU (četrtek)

 

Cenik:

mesečna vadnina (2x/teden, 8 obiskov) – 33 eur

mesečna vadnina (1x/teden, 4 obiski) – 20 eur

trimesečna vadnina (2x/teden, 24 obiskov) – 83 eur

enkraten obisk – 6 eur

 

 

Vadnine niso prenosljive na druge osebe. Info in prijave na info@janabratina.com

 

[xyz-cfm-form id=1]

1 Comment

 1. katja
  September 1, 2017

  živjo,
  zanima me kdaj v postojni bodo funkcionalne vadbe letos?

  hvala

  katja

  Reply

Leave a Reply