Share Button

funkc vadb-01Si tudi ti mnenja, da je zadnji čas, da se spraviš v red? Po vadbi je zagotovljeno odlično počutje!

Namen vadbe je ohranjati ali izboljšati splošno telesno pripravljenost. Vadba je namenjena zdravim odraslim, obema spoloma. Posamezna vadbena enota vključuje vaje za izboljšanje več gibalnih sposobnosti, predvsem moči, koordinacije, vzdržljivosti, ravnotežja, gibljivosti… Na vadbi se uporablja tudi nekaj vadbenih pripomočkov, kot so trx trakovi, elastike, kolebnice, uteži, težke žoge, agilnostna lestev… Sicer pa vadba temelji predvsem na vajah z lastno težo. Zasnovana je v obliki krožne vadbe, vadbe po postajah, poligonih, intervalno, v paru… Tudi na igre in štafete, ki spodbujajo timski duh, ne bomo pozabili. Pridruži se, nikoli ti ne bo dolgčas!

Kaj dobim?

Naučili se bomo osnovnih funkcionalnih gibov in pravilne izvedbe vaj (počepi, izpadni koraki, potiski, potegi, zasuki, opore). Začenjamo z lastno težo in drobnimi pripomočki ter lažjimi bremeni. Postopoma se vključuje več kompleksnih, težjih vaj. Uporabljamo težja bremena. Vaje postajajo bolj dinamične, koordinacijsko zahtevnejše, vključujejo več poskokov in teka. Intervalna metoda je najzahtevnejša, saj pospeši tudi srčni utrip in dihanje. Poskrbljeno je torej za ves sklop gibalnih sposobnosti. Vadeči že po kratkem času poročajo o pozitivnih učinkih vadbe na njihovo počutje in funkcionalne sposobnosti. 

Urnik:

TOREK:
mešana skupina – 17h do 18h v starem gasilskem domu
obstoječa skupina/nadaljevalci – 18.05 do 19.05 v starem gasilskem domu
obstoječa skupina/nadaljevalci – 19.30 do 20.30 na OŠ Antona Globočnika
 

 

ČETRTEK:
mešana skupina – 17h do 18h v starem gasilskem domu
obstoječa skupina/nadaljevalci – 18.05 do 19.05 v starem gasilskem domu
obstoječa skupina/nadaljevalci – 19.15 do 20.15 v starem gasilskem domu
mešana skupina/začetniki – 20.30 do 21.30 v starem gasilskem domu

Cenik:

mesečna vadnina (2x/teden, 8 obiskov) – 35 eur

mesečna vadnina (1x/teden, 4 obiski) – 22 eur

trimesečna vadnina (2x/teden, 24 obiskov) – 90 eur

enkraten obisk – 7 eur

Cenik velja od 1.1.2019 do preklica.

 
 
 

Vadnine niso prenosljive na druge osebe. Odsotnost od vadbe je zaželeno predhodno javiti. Odsotnost iz objektivnih razlogov (bolezen, poškodba,..) je opravičljiva v okviru 1-5 obiskov (odvisno od vadnine). Info in prijave na info@janabratina.com

[xyz-cfm-form id=1]

Leave a Reply