Share Button

DCIM100MEDIAPo uspešni poletni sezoni skupinskih vadb na prostem gremo s septembrom spet v akcijo. Funkcionalna vadba se preseli v notranje prostore, tekaške vadbe pa bodo namenjene pripravi na največjo tekaško prireditev pri nas – Ljubljanski maraton. Dokler bo vreme dopuščalo, se bomo dobivali tudi na nordijski hoji. Urnik je v pripravi!

Vadbe so namenjene zdravim odraslim osebam; mladoletni lahko sodelujejo s privoljenjem staršev oz. skrbnikov. Vsak vadeči je dolžen izpolniti vprašalnik o zdravstvenem statusu in o sposobnosti prisostvovanja na vadbi. Vadeči vadijo na lastno odgovornost. Vadbe bodo izvedene v skladu z načeli zdrave in varne športne vadbe. Vadeči so dolžni upoštevati navodila vaditelja. Kljub varnostnim ukrepom in opozorilom vaditelja na vadbah niso izključene možnosti nesreč in poškodb.

Na vadbi lahko prisostvujejo samo tisti, ki imajo ustrezno opremo za športno vadbo (lahka in zračna športna oblačila, pokrivalo za glavo, športne copate primerne terenu, brisača, blazina, voda in/ali športni napitek).

Obveščanje vadečih poteka prek elektronske pošte. Obiščite tudi Facebook stran.

[xyz-cfm-form id=5]

Leave a Reply