Share Button

Ste tekač ali to želite postati? Si želite odteči vam trenutno nedosegljivih 10 kilometrov? Ali pa se podajate na vedno bolj priljubljene trail tekaške preizkušnje? Ali ste vedeli, da ste z načrtom treninga pri doseganju vaših ciljev dvakrat bolj uspešni? Po tem, ko boste preizkusili tak način treniranja, si ne boste več predstavljali, kako je bilo teči ‘na pamet’ ali ‘po občutku’!

Ponudba osebnega trenerstva za tekače obsega:

  • pripravo načrta treninga za 4 tedne (pripravi se načrt za 1 teden vnaprej)
  • spremljanje, prilagajanje in analizo opravljenega treninga
  • osnovni račun Training Peaks

Kako izgleda:

Po sestanku, na katerem natančno opredelimo vaše cilje, sledi anamneza športnika/rekreativca ter kratek pregled dosedanjega športnega udejstvovanja. Na podlagi pridobljenih informacij se izdela mesečni načrt treninga v spletnem programu Training Peaks. Training Peaks je eden izmed najboljših spletnih programov za načrtovanje in spremljanje vašega treninga in ovrednotenje napredka. Prek uporabniškega imena in gesla dostopate do načrta treninga prek računalnika ali pametnega telefona. Program postane vaš športni/tekaški dnevnik, v katerem ne beležite samo vaših treningov, pač pa tudi ostale parametre, ki so pomembni za načrtovanje vadbe in spremljanje napredka. Najpogosteje spremljamo vaš jutranji srčni utrip, telesno težo, število ur in kvaliteto spanja, stopnjo motivacije za trening ter vaše splošno počutje. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen tekač, ti podatki predstavljajo zakladnico informacij za pametno in vam prilagojeno načrtovanje treninga. Glede na izkušnje načrt treninga sestavim za teden ali dva vnaprej, saj je običajno zaradi številnih dejavnikov (vreme, čas, službene/družinske obveznosti ipd.) potrebnega tudi nekaj prilagajanja in spreminjanja obstoječega načrta.

hjkhjkj

fkslghajo

Komunikacija med športnikom in trenerjem poteka prek programa Training Peaks in/ali elektronske pošte. Po dogovoru sem na voljo sem tudi za občasni skupni trening.

Cena: 90-129 eur/mesec

Individualna ura s trenerjem:

Cena: 25 eur