Share Button

V petek, 14. marca sta Športni zvezi Ajdovščina in Vipava podelili priznanja najuspešnejšim športnicamOLYMPUS DIGITAL CAMERA in športnikom minulega leta. Zvezi glede na dosežke podeljujeta bronasta, srebrna in zlata priznanja ter posebno priznanje za življenjsko delo na področju športa.

Največji del odra so zasedli dobitniki srebrnih priznanj. Z uspehi prejšnje sezone, predvsem 2. mestom na državnem in 18. mestom na svetovnem prvenstvu v gorskem maratonu, 3. mestu v Pokalu slovenskih gorskih tekov in uvrstitvami na mednarodnih tekmah sem si srebro prislužila tudi jaz. 

Na priznanje sem zelo ponosna, saj je bilo v prejšnjo sezono vloženega veliko dela. Vesela sem tudi zato, ker so bili med nagrajenci tudi celoten klub ŠD Nanos pod predsedstvom Klavdija Torkarja z Lucijo Krkoč in Matejo Kosovelj. Slednja je za dosežke v samem svetovnem vrhu prejela zlato odličje. Med srebrnimi nagrajenci je bila tudi Ana Čufer, lani še med mladinkami, sedaj pa že v članskih vrstah.

Prireditev so poleg prijetne povezovalke popestrili lokalna skupina Elabanda, smučarski skakalec in bronasti olimpijec z OI v Calgaryju Matjaž Debelak in ajdovski olimpijec Danilo Pudgar. Večer je minil v sproščenem klepetu in kovanju načrtov za nove tekaške podvige v prihajajočih mesecih.

    Leave a Reply